Blazer - neverjeten kos vsake modne navdušenke!

Ko slišimo besedo blazer, imamo nasmeh do ušes. Razlog je enostaven: pišemo o blazerju, ki ga obožujemo, o kosu, ki je tako univerzalen in je za vse veliko bolj uporaben od male črne obleke. Blazer je glavna izbira takrat, ko nimamo časa (torej vedno) in želimo biti vseeno dobro in primerno oblečene za delovno okolje. Kombiniraš ga z navadno T majico ali bluzo, vržeš ga na kavbojke, nosiš ga s pulijem, supergami ali petami in je vedno top. Takšen pač je: neverjeten.

Blazer je univerzalen takrat, ko je dovolj dolg. Dolžina je ključnega pomena tudi zato, da ga lahko mirno nosite ne da bi optično širil boke ali vas razširil. Če je torej gladko padajoč in brez gumbov, tudi prav, pazite na podlogo, je kar dobro, da jo ima, sicer nima teže in izgleda že kot jopa. Kratki blazerji se hitro prelevijo v bolero, zato raje ne: stavite na pravo dolžino, saj gre za model, ki ga boste tudi dlje nosile.

Resnično je kos, ki ga mnogokrat izberemo za svoje stajlinge in nas nikoli ne razočara. V vmesnih sezonah, pred ali po mrazu, pa je vsekakor tako, da reši marsikatero neprijetno situacijo in vedno pride prav.

Imamo ga v avtu, ker nas zvečer hitro zazebe in blazer vedno poskrbi, da se počutimo dobro. Nikakor nebi morale izbrati le enega, črn je nujen, bel je šik, pudrast gre z vsem … a kaj ko nas navdušujejo tudi rože in črte. Hmm, brez zadržkov bi lahko rekle, da je eno življenje je premalo, tudi kar zadeva blazerje!

Close Moja košarica
Close
Close
Categories

iskanje

POIŠČI SVOJ NAJLJUBŠI IZDELEK