kako kombinirati mint barvo

Mint barva je osvežujoča in nežna ter lahko odlično popestri različne modne kombinacije. Tu je nekaj idej, kako kombinirati mint barvo:

  1. Bele ali kremne barve: Mint barva se odlično ujema z nevtralnimi toni, kot so bela ali krema. Lahko nosite belo majico ali bluzo z mint hlačami ali krilom za svež in čist videz.
  2. Mornarsko modra: Kombinacija mint in mornarsko modre barve ustvari eleganten in osvežujoč videz. Na primer, lahko nosite mint hlače s črtastim mornarsko modrim topom.
  3. Siva barva: Siva je še ena nevtralna barva, ki se dobro ujema z mint. Poskusite nositi mint pulover s sivimi hlačami ali krilom za sodoben in subtilen videz.
  4. Pastelni odtenki: Mint barva se odlično ujema tudi z drugimi pastelnimi barvami, kot so rožnata, lila ali nežno rumena. Poskusite kombinirati mint top s pastelnimi hlačami ali krilom.
  5. Bela čipka: Mint barva se lepo kombinira tudi s čipko, še posebej s čipkastimi belimi ali kremnimi oblačili. Poskusite nositi mint obleko ali top s čipkastim detajlom za ženstven in eleganten videz.
  6. Kontrast z močnejšimi barvami: Mint barva lahko deluje tudi kot kontrast k močnejšim barvam, kot so temno modra, bordo ali črna.

Katero kombinacijo bi izbrala pa ti? 

Close Moja košarica
Close
Close
Categories

iskanje

POIŠČI SVOJ NAJLJUBŠI IZDELEK