ŠIROKE HLAČE

Kar se tiče trenda, ostajajo na kraljevem prestolu široke hlače z visokim pasom, ki smo jih do zdaj menda počasi osvojile tudi tiste, ki ne spadamo med najstnice.

Široke hlače z visokim pasom so izjemno laskave za številne silhuete in resnično lahko rečem, da jih to sezono ponujamo v vseh materialih do lanu, viskoze in sintetičnih mešanic, ter na moje veselje v res vseh barvah, kar si jih lahko zamislimo.

Ker je za eleganten in šik videz lepo, da ohranimo lepe in laskave linije, so k takim hlačam zelo lepi zgornji deli, ki so malo krajši (če niso, jih zatlačimo v hlače, lahko popolnoma – npr. bluze – ali pa deloma – kakšno pletenino). A kar je letos zelo izrazito v ospredju, so vse vrste krajših jaken na gumbe, ki so izjemno šik in tvorijo res odlično kombinacijo z širokimi hlačami.

Široke hlače se zelo lepo nosi z nizkimi čevlji, kot so športni copati, ali petami, če vam je seveda ta kontrast všeč. Vse je odvisno od dolžine hlač, saj v kolikor so zelo dolge, potem zahtevajo vsaj malo podplata in tukaj pridejo do izraza superge z dvignjenim podplatom.

Če ste za balerinke ali mokasine, tudi prav, z njimi bo vaš slog nekoliko bolj eleganten, a v tem primeru morajo biti hlače občutno krajše, tako, da je čevelj viden.

Close Moja košarica
Close
Close
Categories

iskanje

POIŠČI SVOJ NAJLJUBŠI IZDELEK