NAJVEČJI TRENDI PRAZNIČNIH STAJLINGOV​​

Lučke so se že prižgale po mestih, božična drevesca stojijo in službeni zaključki že potekajo, zato ni razloga za slabo voljo.

Bleščijo pa se tudi izložbe trgovin, kar pa sploh ni naključje, saj so bleščeče luske, drobne bleščice in perle glavni trendi prazničnih stajlingov.

Preveri trende, s katerimi ta december zagotovo ne boš zgrešila!

BLEŠČICE, KOVINSKI ODTENKI IN PLIŠ: zelo priljubljena so oblačila v zlatih, srebrnih in kovinski odtenkih in bleščeči materiali. Bleščice pa niso dovoljene samo na oblačilih, ampak tudi na čevljih, torbicah in nakitu. Celo make-up lahko zaokrožimo z bleščicami. Ne smemo pa pozabiti na zelo priljubljen pliš, ki je narejena iz visokokakovostnega bombaža ter ima na eni strani mehko, puhasto površino.

ELEGANTEN VIDEZ: ne gre nikoli iz mode. Dolge obleke, koktajl obleke in elegantni suknjiči so lahko odlična izbira za praznične dogodke.

RETRO SLOG: obleke v slogu 70. let, lahko predstavlja edinstven ”look”, ki ga lahko nadgradiš z različnimi modnimi dodatki.

BOGATI BARVNI ODTENKI: Burgundija, temno zelena, globoka vijolična ter seveda klasični rdeči odtenki so precej priljubljeni v tem obdobju.

Prazniki so dobra priložnost, da posežemo po kosih, do katerih smo bili med letom zadržani. Zato se poigraj z barvami, teksturami in igrivimi dodatki.

Preveri našo trendi praznično ponudbo! ✨

Close Moja košarica
Close
Close
Categories

iskanje

POIŠČI SVOJ NAJLJUBŠI IZDELEK