Vračilo in menjava

V kolikor z naročenimi izdelki niste zadovoljni, jih lahko v 14 dneh brez težav zamenjate ali vrnete na naš naslov.

Vsakemu vračilu je potrebno priložiti OBRAZEC za vračilo blaga in račun.

Celotne stroške pošiljanja in/ali vračila blaga v primeru vračila krije kupec, v primeru odstopa od pogodbe podjetje nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne kupnino za izdelek.

Pri prodajnih pogodbah lahko podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj, razen če podjetje ponudi možnost, da samo prevzame vrnjeno blago.

Kupnina bo kupcu vrnjena na vnaprej dogovorjen način in sicer najkasneje v 14 delovnih dneh od vračila blaga.

MENJAVA JE MOŽNA SAMO ENKRAT IN JE STROŠEK KUPCA! Primeri, ko si je potrošnik premislil in želi vrniti izdelek, ki nima napake (potrošnik želi zamenjavo izdelka ali vračilo plačanega zneska), pa niso zakonsko urejeni (izjema so pogodbe, sklenjene na daljavo in pogodbe, sklenjene zunaj poslovnih prostorov), temveč se rešujejo na podlagi dogovora med potrošnikom in prodajalcem. Če si je torej potrošnik premislil, bo zgolj od poslovne odločitve prodajalca odvisno, ali bo tej želji ugodil. V praksi lahko sicer zasledimo, da marsikatero podjetje potrošnikom nudi vračilo izdelka v določenem roku. V času razprodaj pa podjetja to pravico običajno omejijo oziroma povsem ukinejo. Vendar, kot je že rečeno, to ni zakonsko urejeno, ampak je to stvar poslovne odločitve vsakega podjetja posebej. (KOPIRANO IZ TRŽNEGA INŠPEKTORATA)

Close Moja košarica
Close
Close
Categories

iskanje

POIŠČI SVOJ NAJLJUBŠI IZDELEK