PLETENE OBLEKE – ZA VSO ZIMO

Dobro jutro ponedeljek! 🥱

Pred nami je nov teden, priložnost za svež začetek in nove dogodivščine. 😄😎 

Danes bomo pisale o oblekah, ki te rešijo marsikatere ledene zagate. ❄️
 
 
Pletena obleka je še vedno ”IN” in zna biti neverjetno uporabna, saj te greje, je lepa s škornji, supergami, kot tudi s salonarji. 🤩
 
🤓 Vse, kar je potrebno vedeti o priljubljenih pletenih oblekah 🤓
 
👉Gre za kos, ki je sam po sebi nevtralen, zato ga lahko mirne volje popestrimo z modni dodatki, ki poskrbijo, da je celotna podoba zaključena. Poigrajte se s pasovi, velikimi uhani ali ogrlicami, s kakšnim šalom ali ruto, dodaj klobuk ali ogromno torbico.
 
👉Najdemo jih v različnih dolžinah; srednje, maxi, lahko tudi mini, paziti moramo, da ne deluje kot, da si oblečemo predolg, razvlečen pulover. Zelo popularni so modeli z ovratnikom ali puli, V-izrezom, prav tako so vedno dobrodošli kakšni okrasni gumbi.
 
👉V kolikor nam popolna oprijetost ne ustreza, bodo kot nalašč zvončaste ali A oblike, lepo telirane zgoraj in prikupno krojene spodaj.
 
👉Med barvami prevladujejo zemeljski toni, veliko črne in bele oziroma bež, z lahkoto pa si letos privoščimo tudi igrivejše odtenke modre, zelene in vijolične.
 
👉Zelo popularne so rebraste tkanine, kot tudi kašmir, vendar se rad mucka. V tem primeru izberite mešanico med bombažen in volno.
 
👉Omogočajo nam, da z njo nosimo nogavice, celo takšne z vzorce, seveda je potrebno paziti, da se različni vzorci med seboj ne tepejo.
 
Prečekiraj tudi našo pestro izbiro pletenih oblek, razlilnih krojev, barv in dolžin.
💚
Close Moja košarica
Close
Close
Categories

iskanje

POIŠČI SVOJ NAJLJUBŠI IZDELEK