ELEGANCA V ČRNEM 🖤

Dobro jutro ponedeljek! 🥱

Pred nami je nov teden, priložnost za svež začetek in nove dogodivščine. 😄😎 

Prihaja čas zabav in čas, ko zahteva malo več truda pri urejanju in izbiri stajlingov. 😃 V tem primeru pride prav mala črna obleka, ki je nujen kos vsake modne navdušenke in s katero boste vedno urejene. 👑
 
👇 Kaj kombinirate k njej, pa preberi spodaj. 👇
 
Mala črna obleka je kos, ki ga lahko v 5 minutah spremeniš iz dnevnega ”look-a” v čisto eleganten stajling in to z malo truda. 👌
 
🖤 Če ne želiš izstopati preveč, ji dodaj majhen bleščeči košček, lahko je to šal, rutica, obroček ali samo broška. Za več blišča pa si omisli bleščeč blazer ali dolgi eleganten plašč.
 
🖤 Posebno pozornost namenite torbici, kjer je lahko vaša domišljija brez meja, saj je dobro, da je torbica vpadljiva. Najbolj primerne so clutch torbice, majhne in ljubke. Barvne, takšne z bleščicami ali živalskim potiskom.
 
🖤 Ne pozabimo tudi na kakšen kos nakita, s katerim lahko malo črno obleko spremenimo v najboljši stajling. Od visečih uhanov, do velikih zapestnih ali ogromnih ogrlic.
 
🖤 Kaj pa čevlji? Najboljša izbira so klasični črni salonarji. Lahko so svetlikajoči, lakasti, semiš ali matt. Če nisi pristaš visokih pet, jih lahko zamenjaš z mokasini.
 
Preveri galerijo, kjer te čaka ogromno črne elegance. 👑
 
Close Moja košarica
Close
Close
Categories

iskanje

POIŠČI SVOJ NAJLJUBŠI IZDELEK