VROČE: ČRTASTI PULOVER

Dobro jutro v nov delovni teden, želimo vam, da bo, kar se da odličen in uspešen! 
 
Zakaj⁉️ Ker črte kličejo po eleganci in preprostosti, ki pa vedno dobro deluje. 👌
 
Z eno besedo bi lahko rekli, da je črtasti pulover večen, saj ga lahko kombiniramo s parom elegantnih hlač, kot tudi na kavbojke. Popularne so različne silhuete črt v črno-beli, bež kombinaciji. 🙃
 
Za vas smo pripravile 4 stajlinge s črtastim puloverjem. 
 

💣 ELEGANTNI STAJLING: odlična izbira, da outfitu dodaš še več elegance. Izbrale smo modne, a kljub temu predvsem udobne, sive hlače s široki hlačnicami in moder pulover s črtami ter čevlje z visoko peto in blazer. Da je vse skupaj še bolj elegantno smo izbrale malo torbico.

💣 SPROŠČEN – ŠOLSKI STAJLING: pulover smo kombinirale s krilom iz umetnega usnja (krilo je lahko A-kroja, oprijeto, krajše, daljše) in za bolj sproščen in dnevni ”look” dodaj gležnjarje, vse skupaj pa zaključi z mehko in toplo jakno.

💣 SLUŽBENI STAJLING: črte so odlična izbira za popestritev resnega stajlinga. Elegantne črne hlače in blazer, črno-beli pulover, veliko torbico in za sproščen, a še vedno urejen videz obuj mokasinke.

💣 ŠPORTNI STAJLING: hlačam iz umetnega usnja smo dodale daljši črtasti pulover, brezrokavnik, kapo, lahko dodaš tudi trak in superge.

V katerem se najdeš ti? 🫵
 
Poglej v galerijo, kjer te čaka pestra izbira črtastih puloverjev! :D
Close Moja košarica
Close
Close
Categories

iskanje

POIŠČI SVOJ NAJLJUBŠI IZDELEK